I lost my soul...

I lost my soul,
forgot first fall,
my life is art,
call me tonight.
You was so cute,
you was inside my world
that I called “love”.
My faith is strong,
my feels are wrong,
all people cheat,
please, don’t have tears.
Believe in fate,
go on your date,
love someone who,
changes life for you.
You was my pain,
don’t come again.
I need my freedom,
don’t touch my ego.


Рецензии