Свято

Свято. Захитався білий вечір.
Спалахнувся біль й на плечі...
І життя крізь сни пройшло.

Втома від надій і сподівання.
Може виконав завдання...
Спокій серденько знайшло.

Очі запалали від надії,
Увірвався в мої мрії...
Закохав і згинув геть!

Вільно крок за кроком до завдання
Розірвав моє кохання
І я дихаю ледь-ледь.

8.08.2018 рік


Рецензии