Василь Хл бн ков Ты прийми. 28. 04. 2018г..

Ти дай мені місце.
На тому краю.

Багато не потрібно.
Головне з тобою.

Нехай холодно.
Навіть якщо неможливо.

Не за ніж твої медалі.
Шана лежати, поруч з героєм життя.

Черви з'їдять або не.
Все — порівну.

Земля рідна, свята.
Взяла тебе.

Сподіваюся і мене.
Я помру рано чи пізно.

Тоді поховайте мене.
З моїм прадідом Василем.


Рецензии