Невимовна потреба пригорнутись

Невимовна потреба  пригорнутись.
За келихом  розмова  тішить душу.
Вже за північ і я зникати мушу
Як Попелюшка , вже не відшукаєш.

Невимовна потреба  пригорнутись.
Знайти б до кого тягнеться душа.
Всі  марні пошуки не вартують  гроша,
Але на зустріч все одно чекаєш.

02.09.2018


Рецензии