I знову школа укр

І знову школа. Вересень. Рутина.
Чимало незавершених ідей.
А серце наче сяюча жарина
З любов'ю вже чекає на дітей.

Заглянувши у щирі оченята
Маленьких пустотливих ангелят,
Побачиш всесвіт, щедрий та багатий,
Із трепетом маленьких ластів'ят.

Ніщо вже не затьмарить твого сонця,
Бо посмішки дівчаток і хлоп'ят
До щастя відкривають всі віконця
Без шуму показухи і фанфар.


Рецензии