Окупанти

Окупанти по всій Батьківщині,
ніби знову прийшов хан Батий,
і до мене у рідній хатині
дориваються хижі кроти.

Важко тисне ворожий нашийник,
зі старим – як дві краплі води,
в незалежність сьогоднішню мрійник
з мене вивітрився назавжди.

І стоять, наче в темряву нині
замуровані, наші хати.
Окупанти по всій Батьківщині,
ніби знов повернувся Батий.


Рецензии