моменти

В пам'яті ті моменти, в яких ще поруч є ти,
Вона одинока тепер і без ніякої вже цілі й мети,
/Щастя всіх мрій і всіх планів все пройшло,
Від тебе лиш пам'ять лишилась їй та тепло./
///Від тебе тепер ці дітки, що так на тебе схожі,
Вижити б якось хоч зараз - допоможи їм, Боже.///

81027080r


Рецензии