Это просто лиш рухи руки ш,

Колы граеш любимай вальсир

У меня замалчал телефон.
Хоть, вабще-то, он завшэ мовчыть.
Ібо шо ты в7 значыш, коль шыз.
Да і, оj, ну, якыj ты героj.

Колі хоч ухаді. Іш, жыных!
Он пріехал ка мне бес цветов!
Да я відела эдакіх Кіць.
Ну, шо с некаj ребячЕj губоj.

Вот кодак я ш купіла табі?
Хоть ты вовсе ні j лісьцев не гроб.
Просто ты шося каксь холостыj.
А гармонька?  Да ну jіjі в дырк!

Да. Канечно. Мы всё розвалыв.
Ну, прызнавсі, шо, ох, нівалід ш.
І по групочцы псіхопатічн.
А ны ексь обманув всіх рвачів.

Дні ідуць! А я всё молодык.
Ныц ны трэба ля мні. Ны j обід.
Пополуднаю чым дасьць уш Біг.
Но ныколы ны мнесом од жыд.

От і зарэ: я взев да j заснув.
Пуд гуденьне ядкых комарів.
Ну, тут лэтають мошкы іj мольк.
Ібо еблычок кучы гнылых.

Ха! Да нет. Я но просто шучу.
Вэльмы-надто ля мне нравітц сыр.
Но вот в нас, ув ятвяг, гэто пар...
От вчорашніх молозывк Козы.

Я, прасціце, счас выjду на двір
І – 2 пальчыка расс!.. знаеш сам.
Ліш бы тількы ны бачыты тік,
Шо сношаюця в кепцы твоjіj.

Тіло, кажуць бо, код палюЧіль шь
На бессмертіе вечнэ собі.
Так шо на фік ты мні, Брыль Васіль.
Jідь подальшыj с Понізьзя в Дыр-дЖын.

Заіграла гармошка атбоj.
Уш давно я яе не чыпів.
Думав, ох, да якыj ж тут мышок!
Всё тягны да тягны – хоч стогны.

А тут взял да заместо цветов
Прітянул цэлыj... роj камароф ш.
І пат топат народнаj гульбы
Ізменіла сама тіка жытк.

Засіяла луна к полноті!
І танцуе, і пляшэ судьбінк:
Даj я j кепочку гэтого шызк
Розорву на 2 пні... с Ігарком-с.

А я взев да j пошов са j гармон.
І ва след ліш данёссі вапрос:
А чаво эт незя пад луноj
Так, без кепачкы, грать пра лябо?

Эj! Васёк! Так ты чё?! Озвырів?
Да мы зарэ ж кепчонк забером! –
А чё зміныть вся ваша дуброВК?
Ведь в контакті фш іноj целя...фон.

Я жэ з дубая впав на Подыщ.
А та Стрэлачка мчыць всэ j лытыць:
Ах, дружок-куманёк, маjн сусід!
Памажы мне гарод згарадзіць!

В ПаніЗовІ іная ш бо прыть.
Там усе маладыя такі!..
Шо ж ля мні делать в Сухым Борі,
Дэ я шэ но ізнов во родывсь?

Вновь свабодін! І снова ожыв.
Бы ля мні оно 70 зым.
Бо комуся за но 25.
І тому тая Томка галяшк.

Ны понев жэ я шэ j ны тан3зм.
Ну, а Агні – то так, ны і Шлях.

Хаj ж горать вашы дывны кос3
Уночі, на пычі j в рышыті.

...гэто я ж во на ровыры діч
Дэсь попэр на вычэр


Рецензии