багато душ

перетвори своє життя у поезію. хороший спосіб тримати себе у руках. скільки ти вигадувала різного? щоб не загубити своїх ґрат. подих перехоплює страх. вони зійшлись у шаленом танці. ти вже не тут. ти знову не тут. я бачу як тримтять твої пальці. точніше, як зриває дах.
~
я бачу, як ти втрачаєш свої очі. як рухається твоє тіло, коли ти перестаєш бачити те, що явно існує у людському просторі. як твоє тіло намагається не щезнути. це ти, люба, це все ще ти. перестань від нього відхрещуватись. потримай і це у своїх руках.
у тебе просто багато душ.
їм не вистачає одного тіла.
_
03.19
31.08.18


Рецензии