Агроном1я до перебудови

Нікітченко прийшов не сам,
Привів з собою фахівців,
Створивши  для  науки  храм
З  порядних, зважених  бійців.
Область  знайшла  за  необхідність,
Наук  змістити  епіцентр,
Агрономія  перелилася
В  практично-науковий  центр.
Вчилися, досвід  пізнавали
Памяток, висновків, ідей
І  поступово  виробляли
Стиль керування, промодель.
Конкретні справи в господарстві,
Швидко  робились, невідкладно,
Різко  підняли  урожайність,
Успіх  у  всіх  питаннях  складних.
Механізований  підрозділ
Застосували  вперше  тут,
Досвід  господарювання  слушний,
В  країні  визнання  набув.
І  у  тваринництві, рільництві
Баланс  був  знайдений, зв'язок.
В  агрономійськім  виробництві
До  перемоги  важний  крок.
Гарний  м'ясо-молочний  сектор,
Сповна  удобрені  поля,
Великим  вразила  ефектом
Агрономійськая  всіх  земля.
Новенькі  вулиці, квартали,
Нових  людей  щасливих  лиця,
Агрономія  виростала,
З  містечком  в  змозі  порівняться.
Всі  зручності  в  будинках  гарних,
Газ  є  вдопровід  і  світло,
Тепло  і  затишно,  безхмарно,
Меблі прекрасні, добре, ситно.
Палац  культури, магазини,
Середня  школа, ретранслятор.
І  база  відпочинку  спільна 
На  березі  морськім  багата.
Зв'язок,  дороги  та  машини, 
Комунікацій   інших  сила,
Столових  і  кафе  перлини,
Свята, весілля  там  щоднини.
Нікітченка  видно  роботу,
Його  талант  на  висоті -
За  всіх  він  проявляв  турботу,
Залишив  пам'ять  по  собі.
 


Рецензии