дмухни криком

ховаючи роз'ятрену рану серця глибоко в душу,
рву  погляди  твоєї хіті  на шмаття,
вириваю з життя слова  брехні,
що не важать ні грама,
бо пустотою  в підвалинах з порохами на лаві,
первісток дідька лисого -
що слово йому дано на вічність,
але яку і де, окрім тої, що тне?!


Рецензии