З першим вересня!

Так швидко літо пролетіло!
Дивуються школярики всі мило.
І ось вже знову школа кличе.
Чудових перемог вам зиче!
Великих успіхів в навчанні.
Натхнення. Праці без вагання!
І чемності у поведінці.
12 балів щоб оцінки!
Нехай щоденно спозаранку
Вам світить сонце до останку!
Дітьми пишаються батьки.
Бо вас кохають залюбки!

З новим навчальним роком
дорогі школярі і першокласники!

2018 р


Рецензии