пи-ти

..об сонні калюжі шпортаючись,
день добігав  кінця,
наздоганяючи ніч,
що, випускала пару туманнно в  тихе надрання на пахощі квітів,
стоси зелені трав,
котрі, мокрі,
пускали сльози рос в землю,
ледь тамуючи її спрагу,
люб'язно надану літньою спекою недарма,
а задля очікувань живої тієї вологи життя,
заради
самого
життя,
порою ранково-золотою,
що вже інший час пришвидшує світанком-сходинкою в новий день..


Рецензии