Буду з ним до краю

Літо-літечко прощальне -
Щедрість доостанку.
Життєдайно-геніальне,
Айстри біля ганку.

Осьосьочки лантух гречки,
Груш цеберка ціла,
Мед духмяний - повний глечик,
Яблука дозріли.

Ондечки вже осінь близько,
Рудокоса краля,
Ононочки - бач, дівчисько
З падолистом в парі.

Літо ж все банкет справляє,
Сонцем пригощає,
Тутоньки - в серпневім раї
Буду з ним до краю.



Иллюстрация - из произведений Елени Сальниковой,
взято из открытых источников Интернет


Рецензии