без тебе

..На скільки вистачить її - не знаю,
Без тебе свічкою вона тихо згорає,
Так швидко промайнуло твоє літо,
Лиш журавлі від тебе шлють привіти
Їй всі з небес отих високих, ясних,
Які нежданно викрали все ваше щастя,
Які забрали все тепло оце та долю,
Тепер сама лишилася в своїй оцій неволі.
..Без тебе так багато що змінилось,
Немов і не жила, правда життя відкрилась
про те, що кожен день треба цінити,
І поруч щоб родина вся була, маленькі діти.

..Без тебе..Важко так всю правду цю сприймати..
Серце твоє так прагнуло ще жити та кохати..
Та все змінило це незмінне одиноке літо..
Тепер лиш спогади, сльозами оповиті..

81027080r


Рецензии