Нiхто не знаэ з чого почалося

Ніхто не знає з чого почалося,
Чи був там погляд, теплий дотик рук,
Чи вітер спокушавсь її волоссям,
І хто співав під скрипки тихий звук.

Змовкали в небі хори стоголосі,
Ховались тіні в серпанковій млі,
Проміння перші освітили скоса
Костельні мури і стрункі шпилі.

Все почалося начебто з нічого:
Їх почуття, мов струмені води,
Побігли бруком пильної дороги
По зламах вулиць в сонячні сліди.


Рецензии
Прекрасний вірш! Майстерно.

Артур Грей Эсквайр   03.09.2018 22:09     Заявить о нарушении