Моя кохана

Моя кохана, моя бажана,
Моя тендітна та довгождана,
Моя ти зоре, душа моя,
І в щасті, й в горі є ти і я,
Навіки поряд, бо ми - одне!
Шалене сердце знов кров жене,
Палає в грудях любові жар...
Моя дружина, мій Божий дар,
Кохаю тебе понад усе
І вірю, щастя нам час несе!


Рецензии