Послухай тишу

Послухай тишу ... і поспівчувай:
В ній смуток чийсь,а може,біль розлуки.
І щастя в ній, і посмішка дитя,
Коли до мами тягне воно руки.

Послухай тишу...вечір їй співа
Ту колискову, що дітей голубить.
Послухай тишу - де б ти не була,
Вона до сліз тебе може розчулить.

Почуєш ледве чутний шепіт трав,
Що нахилились до землі, мов діти.
Як місяць срібний до роботи став -
Йому до ранку в Небесах ходити.

Послухай тишу - у ній  спить життя.
Воно втомилося - лягло відпочивати.
У тиші є й твоє серцебиття.
І тиша для життя - що  дітям мати.
         28.08.18


Рецензии