В однiм...

Воронам білим те - дурня:
Талановитість і бездарність...
проте важливі дні безхмарні,
в котрИх відсутня метушня...
хто годен визначить талант?
Хто зможе геній осягнути?
СилкУються судити люди,-
сліпий жебрак про діамант...
Вороні білій ніпочім
й коштовності і бЕзцінь Явна,-
одне прямує в друге плавно
бо від початку,- все в ОДНІМ.
Ворона достеменно  зна:
лише вона й дзеркальний всЕсвіт...
в ній янголів прекрасних щебіт
і пекла чорна глибина.


Рецензии