Вучиз

 Гапурдилай хци гафар лагьана вуна.
Гьамга хьтин зи михьи рик/ ат/ана вуна.
Ахпа , кьел гваз атана вун к/вахиз хирериз
Михьи фикирар ракъурна четин рекьериз.

Къекъвезва зун йифиз-юкъуз рекьера четин
 Рик/из кьарай  амачирла бес за вуч ийин.
Чилерал аватзава зи алмаздин накъвар
И гьал акъуд лугьуз чандай кьазва за ви т/вар.

Тух жезвач зун шехьунвайни  т/урфан я къати
Экъеч/завач  гьижран, чандай авуна тади.
Я к/енивал , квез туда на зи чанда  т/алар
Шумуд югъ я и гьалдик кваз, хьанва зун ялар.

Есирдава зун сирерин на тунавай зав
Я к/вачерик чил кумач зи, я кьилелни цав.
Алатна рехъ гьиниз физва, вуна заз лагь кван?
Икьван вун к/анзавай зу, ваз  куьз хьанва так/ан?


Рецензии