ЛИСТ

«Шкода, скоро піду. Наяву, не у сні.
Білий саван зими мені кутає плечі,
зігріває нудьгу. Там ховає під сніг
вже самотність ознобом. Ти ранок і вечір

проведеш не зі мною і красний ти стіл
без печалі із іншими вже накриваєш,
ну а там, попід снігом, віршів сто твоїх
пам'ятати я буду. А ти тільки іноді пишеш.

Можу впитись в гортань ніби  медом гірким 
горобини, - блакитні ті очі й руді мої коси
ти згадаєш. Тоді через рік повернуся. Між тим
не сумуй. Обіймаю тебе!            
                Твоя Осінь!»


Рецензии