Формула мечты. Иван Коваленко

Формула мети

Ввійшов у моду автотренінг.
Всі прагнуть щось в житті знайти.
І нас навчають мудрі вчені:
Шукайте формулу мети!

Щоб досягнути до вершини,
Щоб океан перепливти,
Бажання мало для людини –
Потрібна формула мети.

Щоб слід лишити після себе,
Не буть незрячим, як кроти,
Щоб піднестися аж до неба,
Потрібна формула мети.

Я ці поради не засвоїв.
Себе від стресів берегти
Не буду я. Вона зі мною –
Найвища формула мети!

Подяка вам, хороші вчені!
Та з міхом формул не спішіть.
Я вірю тільки у натхнення
І голос Бога у душі.
--------------------------------
«Формула мечты». И.Е.Коваленко

Теперь так моден аутотренинг,
Его учения просты:
Нас учат для любви и денег –
Ищите формулу мечты!

Чтоб перейти моря и горы,
Чтобы достигнуть высоты,
Желанье не поможет скоро –
Нужна вам формула мечты.

Чтоб след оставить в жизни этой,
Не быть незрячим, как кроты,
Чтоб взвиться в небо, как ракета,
Нужна вам формула мечты.

Советов этих не усвою.
От стрессов прятаться в кусты,
Беречь себя? Она со мною –
Святая формула мечты!

Спасибо вам, ученья века!
В другое верю я уже:
Во вдохновенье человека
И голос Господа в душе. 

(27.08.2018)


Рецензии