А мох зелений на прав чн м пн,

А мох зелений на правічнім пні,
Впадає листя, осінь золота,
Дерева майже голі і сумні,
І павутиння у павітрячку літа.

У ранку холодно, усі лягають спати,
Там дикі гуси зграєй відлітають,
Ми в лісі йдем гриби собі шукати,
А круки знов у місто за собой гукають.

Покриє скоро снігом все навколо,
І до весни прощаємось з казками,
Мені було так гарно тут у літку і чудове,
Я завжди буду знову йти сюди думками.

Щоб ще раз зазирнути в таємницю пнів,
Послухати про що співа болото,
Ні, не збуджу звіряток із чудових снів,
Ой, як злякалась, із під ніг побіг ще хто-то.

А мох зелений на правічнім пні,
Не змінюється і ялинка також,
Хоча усі у лісі обгорнулись в сни,
І це є правда;ні, мені не здалось,

Щось дійсно геть побігло і зника,
Чому не спиш? швиденько у берлогу!
Ха, так ти ще дуже, дуже молода,
Ну добре, не лякай хоча би з ходу.


Рецензии