***

Ранковий дощ уже нічний змив сум,
І сонечко десь там уже піднялось.
Наче важких навіть не було дум –
В душі ранкове сонце засміялось.

І вуличками Львова знову ти
Ідеш-бредеш назустріч тим стрічанням,
Вдалось тобі позбутись самоти:
У Львові кожна зустріч – не остання.

Ти знаєш, що зведуть дороги знов
Тебе не раз із друзями новими,
І Львів для тебе – вічная любов -
Співа піснями у душі палкими.


Рецензии