Св танок

Світанок намалює новий день,
І подарує нам свої вітання.
А сонечко зігріє той будень,
І принесе в серця наші кохання.

І хай розбудить нас пташиний гам,
І літній день хай з радості почнеться,
Нікому, ці хвилини не віддам,
Бо кожна мить вона для нас дається.

Я вип'ю променевий свій напій,
Що відзеркалює сама природа,
І поцілунок, що дарує ранок мій,
Втім не сказана, ніжна, літня врода.


Рецензии