Чому троянди плачуть?

Чому троянди плачуть? -
Від радості і щастя!
Краплинки ті як сльози,
Та інше вони значать.

З вологою і сонцем,
Наповнює їх радість,
І свіжість там до донця,
В ній наслода й благість.

Розквітнуть що є сили,
Красою розсміються,
Троянди дуже милі,
На радість нам даються.


Рецензии