Чому...

Чому, скажи, приходиш ти в ночi,   
Тодi, коли у серпнi зорепади
І серце, незважаючи на вади,
Стоїть в дверях, тримаючи ключі..

Чому в моїх незрозумілих снах
Все дужче з кожним днем тебе кохаю,            
На зрадника й відступника чекаю
Та тріпочу, немов підбитий птах. 

Чому, мій рідний, ти скажи чому,
Крізь роки я несу печаль і смуту,          
Кохання наше  мною не забуте,
Для тебе, вже давно пішло в пітьму?..


Рецензии