Моя думка

У прапорі змінити треба
Негайно кількість  кольорів
Додати до пшениці з небом
Смарагдову красу лісів.
А ще позбавити текст гімну
Від неприемних вухам слів,
Що прославляють мертвечину,
Нехай життя підносить спів.
І досить гроші позичати,
Сидіти в ямі борговій,
Бо незалежности не мати,
Поки керуе пан чужий.


Рецензии
Удивили. Лучше пишите стихи на языке который Вам более знаком (ошибки в тексте). На темы которые Вам более знакомы... :)

Артур Грей Эсквайр   24.08.2018 00:06     Заявить о нарушении