Хитре вмiння жити

Ті хто заздрощі мають за рух,
Всі не мають спокою в серці.
Тягне світоч чиїхось заслуг,
Як обгортка в бажаній цукерці.

Надихають чужі надбання,
Дають втіху чиїсь падіння.
Ще вважають таке життя
Хитрим, спритним, важливим вмінням.

Вони люблять казати те,
Що потрібно, а не на серці.
Не зважають що роблять зле,
Й відкривають лихому дверці.

Безособові, хоч в пошанах.
Одинокі в своїй юрбі.
На збіговиськах-балаганах
Жалюгідні в своїй ганьбі.


Рецензии