не по дотичнiй непрямiй

сміється добрим щастям  день чудес,
лунає диким захватом крикливим
надія звершень,
секретом  сіє в час моїх світів
незвіданих
дива хвилини.
І я несусь площинами у даль,
минаючи довічні сизі миті,
углиб життя,
що тягнеться між нами навскіс ран
жнивами почуттів, 
осівши глеєм  серця


Рецензии