Конь? Да! Конда!

Слон? Нет!
Конь? Да!
Сон. Свет.
Конда!

Конь – Кон!
Услышь!
Закон!
Иртыш!

Не райт
Не лэфт
В Урай
Где нефть!

Найдёшь
Не Крым
Даёшь
Нарым!

Даёшь
Лукойл
Конь – дождь
Вне стойл

Конь – свет
Звезда
Инет.
Конда.


Рецензии