Наша мама - Земля

Доблесть, гідність, перемогу,
Синку мій, візьми в дорогу.
І сорочку вишиванку,
Що теплом зігріта рук.
Набери землі в кишеню,
Помолися на світанку…
Кличе Україна ненька: -
Незламані воля й дух!

Приспів:
Червоніють маки всюди…
То свободи полум’я.
Ми – славетні, чесні люди,
Українці нам ім’я.
Разом за руки берімось:
Білорус, грузин, поляк,
Молдованин, українець!
Наша матінко – Земля!

Ні! Війні разом кажімо!
Серцем Землю бережімо!
Бо рожала сина мати
На життя, а не на смерть.
Різне віросповідання?
Колір шкіри? Мова? Браття!
До плеча плечима станьмо!
Нас Землі тримає твердь. 

Приспів:
Червоніють маки всюди…
То свободи полум’я.
Ми – славетні, чесні люди,
Людяність у нас ім’я.)
Разом за руки берімось:
Білорус, грузин, поляк,
молдованин, українець!
Наша матінко – Земля!
12:35 (02.03.15.)

русский вариант http://www.stihi.ru/2018/08/21/9778


Рецензии
Дуже гарно!

Ксана Поликарпова   23.08.2018 12:01     Заявить о нарушении
Дякую тобi, Ксюша.

Лариса Калинина-Харламова   23.08.2018 16:05   Заявить о нарушении