Сходять лiта

Сходять  літа , запорошені мріями,
 Їх, вдихом-видихом, жадібно міряєм...
Світим свічками на торті святковім ,
Пристрасно п’єм в поцілунках любові ...

Ми ці літа у піснях переспівуєм,
З часом, ми іх розшиваєм прислів’ями...
Сміхом дитячим  у пам`яті вписуєм,
Потім любов’ю внучат їх записуєм ...

Свої літа довіряєм щоденнику,
Й тому старому , у спальні , годиннику ...
...Ми докупили б собі їх охоче ...
Тільки продати ...ніхто нам не хоче ...


Рецензии