Пiд скошеними травами

Під скошеними травами,
З холодними загравами,
Влягалось спати літо...
Вкривалось тепло квітами ,
 ( красою ще налитими),
Вкладалося на віти..

Зібрало в кошик пахощі,
І всі садові ласощі
Поклало до комори...
Цілунки в захід сонячний,
Прогулянки під зорями
Сховало біля моря...

І сонячними ранками ,
Співучими світанками ,
У спогад теплий влилось ...
Щоб нОчами холодними ,
Взимі , (хоча б у мріях ) ми
Ще тим теплом зігрілись...


Рецензии