Салмукснерьсэ сельмес те ашожда...

Салмукснерьсэ сельмес – те ашожда.
Седе шожда – валанясто вадезь,
Седе шожда – киньгак алов мадезь…
Ансяк ало стака эрси коштось.

Содазь, седе вадря – седе покшось,
Сон эрьванень васолдо неяви,
Цитнемазо видьстэ сельмес чави…
Ды алкинекс эрси сэрей тёкшось.

Та-кинь коморосо, содазь, чевте,
Локшонь таркас сестэ учи пряник…
Ойметь – миик, потсо пазот – маник,–
Эйкакшотеньгак а мезе невтемс.


Рецензии