агон

може
        скринька добра принесе тобі щастя
звісно
              якщо її мати
а я ж виношу мотлох із хати
поливаю бензином
                лахи та
заяложену думку
гадаєш вогонь очищає
?
вже не пручаюсь померти
                боже
авжеж сподіваюся
                воскресінь
                по осені рахувати
іди по воді               а я попливу доліріч
нестиме мертвуща й жива як тіло моє течія


Рецензии