Тримай

Все ділимо з тобою,
Любов на грані болю,
І нам не треба зайвих слів.
А час пливе рікою,
Тримаємось рукою,
В одне злиття близьких світів.

Приспів:
Тримай, ти просто мене тримай,
Нікуди не відпускай,
Нікому не віддавай,
Я лиш твоя.
Тримай, ти міцно мене тримай,
Минає все, і нехай,
Ти тільки мене кохай
До забуття.

В житті усе можливо,
Лише любов важлива,
Легкі дарує відчуття.
А доля так дбайлива,
Ми віримо у диво,
Святе між нами почуття.


Рецензии