Серед тисяч очей

Прийшов до мене ти із снів,
Я долю навіть не просила.
В полоні я красивих слів,
І стримати себе не сила.
Вже не боюся почуттів,
Вони в душі, немов безодня.
У щастя безліч є життів,
Несеш його ти у долонях.

Приспів:
Серед тисяч очей
Впізнала тільки твої.
Серед дивних речей
Знайшла потрібні мені.
В колі зайвих образ
Я бачу істин струмки.
В світі звичних тих фраз
Я чую серцю близькі.

Нестримні дивні відчуття
Мені даруєш щохвилини.
Все, що було, у забуття,
Є ти і я під небом синім.


Рецензии