Любов - моi крила

Я не боюся, що було,
Я не боюся те, що буде.
Минуле в серці відгуло,
Любов твоя буяє всюди.
Я не боюся самоти,
Я не боюся слів мовчання.
Я завжди там, де будеш ти,
Любов сильніша розтавання.

Приспів:
Знаєш, любов – мої крила,
Тільки в тобі моя сила,
Лечу я в небі, наче птах,
Через страх.
Змила печаль сильна злива,
Знов навкруги стільки дива,
Люблю, і хай чека весь світ
Сотні літ.

Мій Всесвіт і моє життя,
Тебе я відчуваю серцем.
Між нами справжнє почуття,
Мов пісня безкінечно л"ється.


Рецензии