Закоханi

Шепоче вітер про любов,
І почуття говорять знов.
У тебе я, у мене ти,
На двох життя без самоти.
З тобою разом вже давно,
Що там навколо, все одно.
Для тебе я, для мене ти,
Через життя, через світи.

Приспів:
А ми закохані, закохані,
І долею ми прохані
В світ щастя свойого.
А ми закохані, закохані,
Шляхи сердець протоптані
Один до одного.

Палає полум"ям душа,
Вона гармонію знайшла.
Без тебе я, без мене ти,
Як почуття без висоти.
Заради тебе все пройшла,
Не розуміла, де межа.
Є тільки я, є тільки ти,
І відчуття ті назавжди.


Рецензии