Кава з перцем

Вечір удома – вечір удвох,
Наші бажання – розділений крок.
Вмить яскравіші всі почуття,
Ти є у мене, у тебе є я.
Любов така ласкава,
Я, ти і кава.

Приспів:
Гаряча кава з перцем,
Нестримно б"ється серце.
І пристастний наш танець,
Немов красивий глянець.
Духм"яна кава з перцем,
Відлунням голос л"ється.
І цей вогонь не згасне,
Між нами щось прекрасне.

Слів кольорових – слів оксамит,
В небо зірками нестримний політ.
Різних відтінків ці відчуття,
Ти є для мене, для тебе є я.
Любов – є річ цікава,
Я, ти і кава.

Віч-на-віч, і не буває ближче,
Світ у ніг, кохання всього вище.
П"янкий аромат і кави смак туманить,
Аромоксамит бадьорить і дурманить.


Рецензии