До нестями

Ти – найкраще в житті моєму,
Ти – свідоме і несвідоме,
Знайоме і незнайоме,
В долі значне, вагоме.
Ти у Всесвіті сам своєму,
Ти – можливе і надможливе,
Важливе і надважливе,
Серцю близьке, вразливе.

Приспів:
Я за тобою вгору,
Я вниз за тобою слідом.
Світ під моїми ногами,
Лиш справжнє є щось поміж нами.
Тільки з тобою поруч,
І тільки яскравим світлом,
Всі почуття пелюстками,
Люблю тебе я до нестями.

Ти – є щастя в житті моєму,
Ти – змістовне і незмістовне,
Гріховне і негріховне,
Світле, щось неповторне.
Ти у світі один своєму,
Ти – чутливе і надчутливе,
Бурхливе і надбурхливе,
Цінне, щось особливе.


Рецензии