Смарагди, дiаманти, алмази

Життя таке прекрасне на смак,
Життя таке яскраве на дотик.
Любов дається з неба, як знак,
І світить нам, як маяк,
Завжди все розкладає на ноти.

Приспів:
Смарагди, діаманти, алмази,
Коштовності, каміння і стрази.
Чи варте це життя?
Чи замінить це любов?
Всього побільше треба й одразу,
Сильніші ми, лише коли разом.
Напоказ почуття,
Несправжні відчуття
Розправляють крила знов.

Життя коштовне та без ціни,
Життя – це Всесвіт, це є свобода.
Вночі приходять віщі нам сни,
Душа чекає весни,
Завжди там оживає природа.

У кожного свої скарби,
Душа вдяга свої кольори –
Життя небеснії дари.


Рецензии