Мiльйони

В тобі є все, що мені треба,
В тобі є те, що я люблю.
Вода, земля і, навіть, небо,
І сонця промені ловлю.
Такий один, такий єдиний,
В долонях щастя ти несеш.
І дні летять, немов години,
Лиш ти від самоти спасеш.

Приспів:
Мільйони слів, їх буде мало,
Щоб описати відчуття.
Мільйони снів легко віддала,
І відшукала в них життя.
Мільйони див дуже чекала,
Не відчувала каяття.
Мільйони днів серцем зібрала
У неймовірні почуття.

В тобі є все, що я бажаю,
В тобі є те, що хочу я.
Тебе найкращим я вважаю,
Ти – Всесвіт мій, моє життя.
Любов твоя – моя надія,
В очах твоїх я бачу світ.
Нас поєднала спільна мрія,
Сказавши почуттям "привіт".


Рецензии