Дiамантова нiч

Діамантова ніч, в небі срібло зірок,
Ми удвох віч-на-віч, і на двох вірний крок.
І тяжіння душі все сильніше тепер,
Почуттів вітражі і кохання святе.

Приспів:
Відверто, грань стерта,
Лиш два силуети,
Тримають палкі почуття,
Живі відчуття.
Сюжети, портрети,
У серці секрети,
І разом ми на все життя,
Ти мій, я твоя.

Тиша манить немов, мед п"янкий на вустах,
І пробуджує кров пристрасть в наших тілах.
І палає вогонь ще яркіше тепер,
Ніжний дотик долонь і кохання святе.

Нікого нам не треба,
Завжди в тобі потреба,
Є лиш ти і я.
Кохання вище неба,
Планета в нас – Венера,
Щастя нам ім"я.


Рецензии