Украинский Гарик 567

Український Ґарик 567


За мотивами І. Губермана

В житті цьому немає винуватих.
Пітьма находить раптом на державу,
І тріумфують орди біснуватих.
Не в силах ліки вгамувать ораву.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии