***

Місячне сяйво й зорі,
Попіл чужих доріг...
Погляд здіймаю вгору
Поміж минулих літ,

Поміж світанків чорних -
Нафтові пелюстки...
Холод мене огорне.
Подих вже майже стих.

Руки світів далеких
Тягнуть у вічний сон -
Як же приємно й легко
Знов перейти кордон -

Знов опинюсь між марев
Схожих прозорих днів...
Дзвін вже за мною вдарив.
Досить жалю і слів.


Рецензии