Кругооборот осуществился. укр. язык

Колооберт здійснився
***роздум***

День за днем промайнули...
Вже літечко верне на схил,
Хоч не всі повернулись
До рідного краю птахи.

Мов рефреном... Чи дзвоном-
"...від Сяну до Дону..." Тісний
Був би світ, у якому
Усі повернулись з війни...

Тиха осінь повЕрне
Достойно минуле життя.
І замліє, затерпне
Як рана стара, відкриття,

Що вони віднайшлися,
Загублені гроші в траві...
КОЛООБЕРТ ЗДІЙСНИВСЯ.
І ЧАС ПОЧИНАТИ НОВИЙ.


Рецензии