Арена Львiв

Арена Львів сьогодні нас дивує,
Настрій іскриться, ллється через край –
Вкраїнська пісня нині владарює,
Це вже традиція, ти так і знай.

Співають юнки ніжно голосами
І юнаки дарують нам хіп-хоп,
Вкраїнська пісня нині межи нами -
Культури нашої важливий крок.

Слуха уважно всіх сьогодні Львів
І всіх приймає як господар він.
І ти почуй поміж світів вітрів
Душі своєї той чарівний спів.

Ми щастям сповнені, що знов її почули
З сцени високої слів матері запас,
Бо рідна мова – де би ми не були -
Завжди повік навкруг єднає нас.

У тихий вечір львівський цей прекрасний,
Коли ось місяць усміхнеться нам
Рідної мови вірш сучасний
Ллється музикою назустріч вітрам.

Цей день пройде. І довго ще лунати
Слова пісень будуть в твоїй душі.
Ми ще приїдем, Україно-мати,
Єднають нас пісні твої вночі.
18.08.18.       


Рецензии