ЛА АРЬ!!!

АРЬ!!!...

   -  ДА АР(Ь) -  СЪВЕ ТА(РА) - ОТ - ТУ Уу ДА!!!... -     (АР Ь)

   -  ОТ КЪРО ОЙ - ЖЕ!!!... -  ПЪРЕ ЕД КО ОВ -  БУ УК ВА АРЬ!!!... -

ВЪ - НЁ ЁМ - СО ОК РЫ Ыы ТА!!!...

   -  МИ Ии РА -  СЪ ТЪРУ УК  ТУ УРА!!!... -

ВЪ -  НЁ ЁМ!!!... 

   -  КА АЖ ДА АЯ - БУ УК ВИ ЦА -  ЛА АРЬ!!!... -

СИ ИМ ВО ЛА АМ!!!...

   -  НЕ ЕТ - КО ОН ЦА!!!... -

   -  ТА КО ВА Аа - ВО ОО ЛЯ Яя!!!... -  ОТ ЦА Аа!!!... -

... ... ...

ВО ОТ - СЪ ТЪРУ УК ТУ УРА!!!...                (АРЬ = ЮС))

   -  Ии иИ - СЕ Ее МЕ НИ Ии(ЛА) - ЛА АРЬ!!!... -

   -  ПО СЕ ЕШЬ - ЮСЫ!!!... -  ОБ РЕ ТЁ ЁШЬ - БУ УК ВА АРЬ!!!... -

ЮС - МА ЛЫЙ!!!...                (ЕНЬ)

   -  ОБ РА АЗ - Ии иИ - ДЕ ЕНЬ - ПО ДА РИ ИТ!!!... -

ЮС -  БО ОЛЬ ШО ОЙ!!!...                (ОДЬ)

   -  БО ГА АТ СЪ ТЪВО ОМ - ГО ОС ПО ОДЬ - НА АГ РА ДИ ИТ!!!... - 

КЪСИ Ии - Ии иИ -  ПЪСИ Ии!!!...

   -  ДУ Уу ШУ -  НА ПО ОЛ НЯ ЯТ - ТЪВО Юю!!!... -

ОМ -  СИ Яя НИ ИЕ!!!...

   -  ИЖИЦА - БЪЛА ГО!!!...

   -  ША Аа -  ПЪРО ОС ТО ОР - Ии иИ - ТИ ШИ НУ Уу!!!... -

      НУ         

 

      


Рецензии